Ексміністр МВС Арсен Аваков, журналіст Дмитро Гордон, колишній прем’єр Володимир Гройсман, лікар Євген Комаровський та журналіст Савік Шустер сфотографувалися із ретрозброєю у Тракайському замку в Литві.

Світлину одночасно виклали в інстаграмі Аваков і Гордон.

Саме цю країну і цю компанію обрав Савік для святкування свого 69-го дня народження. Хоча для інтриги ексміністр і журналіст підписали фото неоднозначно:

«Так, це саме те, що ви подумали».

У коментарях до фотографії в ексміністра запитали, чи не підготовка це до «походу до Верховної Ради?». На це Аваков відповів, що це «похід, але не туди».

Як писав журнал НВ, представники партії «Слуга народу» переконані, що бізнесмен Рінат Ахметов працює вже на парламентські вибори, надаючи медіапідтримку потенційно прохідним політичним проектам, щоб конвертувати цей капітал у мандати та вплив. Але поки що до цього далеко, канали мільярдера працюють на «мінусування» рейтингу президента Володимира Зеленського та його політсили. У цьому допомагають гості ефірів, як-от журналіст Дмитро Гордон або лікар Євген Комаровський. Обидва недавно публічно заявили, що вони «лохи», оскільки підтримували Зеленського на виборах-2019.

Згодом Аваков оприлюднив фото з Комаровським, яке підписав:

«Був на прийомі в лікаря @uakomar. Він за біле, я за червоне... але лицарську диспансеризацію пройшов успішно. Усміхайтеся, панове, усміхайтеся! На серйозне буде час...»