Луцька «Волинь» у середу, 3 листопада, зіграла пропущений матч 11-го туру чемпіонату України з футболу в першій лізі. У грі з житомирським «Поліссям» не було забито жодного голу.

Поєдинок відбувся в Луцьку на стадіоні «Авангард», інформує пресслужба клубу.

На звітний поєдинок до складу «Волині» повернулися капітан Віталій Неділько, а також відбув дискваліфікацію Артур Рябов.

У першому таймі на полі було чимало боротьби – вдосталь набігалися лікарі обох команд, однак гравці, на щастя, серйозних травм не отримали. У середині тайму Артем Козак непогано пробив по воротах з-за меж карної зони, однак Неділько відбив цей удар. Наприкінці тайму дальніми та неточними ударами здалеку обмінялися той-таки Козак, а також .

У другому таймі гра пішла жвавіше, а команди все ближче підходили до воріт опонентів. Так, спочатку хороший прохід у штрафну площу не зумів хорошим прострілом завершити Олександр Климець, а у відповідь повз дальній кут пробив Євгеній Морозко. У середині тайму у гостей були ще дві неточні дальні спроби від Козака та свіжого Іллі Чередниченка, а далі чи не найкращу нагоду не використала «Волинь» – Сіаваш Хагназарі зрячою передачею у карній зоні знайшов Климця, однак той у дотик з льоту не влучив у ближній кут. А ще за декілька хвилин Заурі Махарадзе виловив небезпечний штрафний удар від Івана Цюпи. Шикарними нагодами для голу команди обмінялися й ближче до завершення гри – спочатку Ляшенко у фірмовому стилі змістився до центру та лише трохи з лівої не влучив у дальній кут воріт суперників, а вже за хвилину «Волині» ледь не забив наш екс-гравець Богдан Оринчак, удар якого головою з-під поперечини потягнув один із героїв матчу – Неділько! Уже за три хвилини наш капітан був на місці й після хорошого пострілу в ближній кут від Андрія Власюка. Утім, кінцівка гри пройшла уже за атак «Волині»: спочатку лише трохи хорошим ударом не влучив у нижній кут Олександр Кучеренко, а потім акцентовано з меж карної зони не зумів пробити Климець.

Підсумком бойового протистояння «Волині» та «Полісся» стала нульова нічия. А спробувати повернутися на шлях перемог підопічні Альберта Шахова зможуть вже у понеділок, 8 листопада, коли зіграють виїзний поєдинок проти хмельницького «Поділля».