У середу, 12 січня, сталася пожежа в однокімнатній квартирі у смт Турійськ Ковельського району.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

О 15:29 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі у смт Турійськ Ковельського району. О 15:44 пожежу локалізували, 16:00 – ліквідували рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ ГУ ДСНС України у Волинській області.

Імовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

О 21:13 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Грабовського у м. Луцьку. Вогнеборці включались у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання пожежі. Горіння ліквідували рятувальники 1-ої та 2-ї ДПРЧ м. Луцька.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 22:39 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку, що в с. Журавлине Ковельського району. О 23:10 пожежу локалізовано, 23:15 - ліквідовано рятувальниками 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка та працівниками місцевої пожежної охорони с. Смідин.

Ймовірна причина виникнення пожежі – недолік конструкцій нагрівальних печей.

12 січня о 01:36 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в с. Зміїнець Луцького району . Через сильне задимлення рятувальники включались у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації пожежі. Горіння ліквідували рятувальники 2-ої та 25-ї ДПРЧ м. Луцька.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.