У Маневичах вантажівка, яка виїжджала з приміщення, притисла причепом до бетонної стіни чоловіка. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Трагічна подія трапилася 7 лютого близько 9-ї години ранку на одному із місцевих підприємств. Чоловік перебував позаду вантажного автомобіля, який почав рухатися.

На місце події викликали бригаду медиків, яка намагалася врятувати постраждалого.

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, виклик про надзвичайну подію надходив у «швидку». Зі слів очевидців, автомобіль, який приїхав на ремонт, здавав заднім ходом та притиснув чоловіка до стіни. Його в тяжкому стані із закритим переломом грудної клітки доставили у Маневицьку центральну районну лікарню.

Як стало відомо, чоловік від отриманих травм помер.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області. Правоохоронці зазначили, що чоловік помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

Як зазначають, 32-річний водій вантажівки MAN, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 63-річного пенсіонера, місцевого мешканця. Чоловік отримав травми несумісні з життям, він помер під час надання медичної допомоги у місцевій лікарні.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.