Сьогодні Рожище оплакує ще одного сина, загиблого у війні з російським окупантом – Героя Олега Бринзу.

Похоронну процесію на площі Незалежності зустрічали сотні містян у понеділок, 23 травня. Символічно у День Героїв. Домовину принесли до пам'ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України», де відбулася громадська панахида, - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Не описати словами, яке горе переживають нині батьки Олега. Батько Микола припавши до труни, де лежить його син плакав та промовляв: «Подивися, сину, скільки людей до тебе прийшло. Встань, скажи їм щось». На жаль, син не встане... Але для усіх рожищан, для України, він навіки буде Героєм, який віддав найцінніше – своє життя за Батьківщину.

Після Гімну України, хвилини мовчання та спільної загальноміської молитви – тіло Героя-рожищанина повезли до рідного дому.

Поховають українського захисника у вівторок, 24 травня, на місцевому цвинтарі. Усіх рожищан просять прийти на 14 год до будинку 38 на вулиці Калнишевського, аби провести в останню дорогу хороброго земляка.

Нагадаємо, 31-річний Олег Бринза отримав поранення під час виконання бойового завдання. Помер 19 травня в медичному закладі міста Бахмут.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 23 по 24 травня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.