У неділю, 5 червня, відбудеться поєдинок фіналу плей-оф відбору на Чемпіонат світу з футболу 2022 року, в якому збірна Уельсу зіграє проти України. Початок матчу о 19:00 за київським часом.

Гра відбудеться у Кардіффі на стадіоні «Міленіум». Судитиме арбітр з Іспанії Антоніо Матеу Лаос.

Гра з Уельсом – останній бар'єр, який потрібно подолати національній збірній України, щоб завоювати заповітну путівку на мундіаль у Катарі.

На території України матч транслюватимуть телеканали «Індиго TV», «Футбол 1» і платформа oll.tv.

Також пряма трансляція відбеться в телеграм-каналі ГІТу: https://t.me/+wXD3qp9IhJ9jYjNi

Нагадаємо, спочатку матчі плей-оф відбору на ЧС-2022 за участю України повинні були пройти в кінці березня, проте були перенесені через військове вторгнення росії в Україну.

У рамках підготовки до вирішальних ігор кваліфікації на чемпіонат світу та матчів Ліги націй підопічні Олександра Петракова провели три спаринги. Українці перемогли німецьку «Боруссію» з Менхенгладбаха (2:1) та італійський «Емполі» (3:1), а також зіграли внічию з хорватською «Рієкою» (1:1).

У півфіналі плей-оф відбору на ЧС-2022 національна збірна України здобула перемогу над збірною Шотландії в Глазго. Голами у складі команди Олександра Петракова відзначилися Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Артем Довбик. За Шотландію гол забив Макгрегор.

Це був перший офіційний матч нашої команди цього року.