У Турійську 7 серпня відбувся Чемпіонат Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» з армспорту та гирьового спорту за програмою обласних сільських ігор 2022 року.

Серед жінок у армрестлінгу рівних не було Світлані Сидорук з Камінь-Каширська, яка стала чемпіонкою в особистому заліку. Козаки – Богдан Васильович Андрусь та Богдан Олегович Андрусь – посіли відповідно ІV та ІІ індивідуальні місця. Тож усі разом вони вибороли для нашої громади друге загальнокомандне місце в виді програми «Армспорт».

«Спорт – велика любов в моєму житті із самого дитинства, це краса і здоров’я. Перші мої змагання з армрестлінгу відбулися ще 20 років тому. Відтоді всі вони були для мене переможними. Для досягнення високих результатів потрібні сильні м’язи, сталева воля і бажання перемогти. А оскільки з юних літ я постійно займалася спортом, виросла в селі й змалечку навчена до важкої роботи, то, можна сказати, проходила своєрідну підготовку все життя. На запрошення долучитися до складу нашої команди не могла не відгукнутись. Важливо підтримувати один одного і впевнено йти до перемоги! В мене принцип: потрібно – зробимо! Зробили! Бо усі наші перемоги заради головної – подолання ворога України!», – ділиться Світлана Сидорук.

Друге загальнокомандне місце камінь-каширці здобули й у виді програми «Ривок гирі 24 кг». Так, Володимир Євтушевський приніс у колективну скарбничку перше індивідуальне місце, а Антон Фрінас – четверте.

До слова, впродовж змагань зібрали майже 2 тисячі гривень, які спрямували на підтримку Збройних сил України.