1 лютого у бізнесмена, олігарха Ігоря Коломойського проводили обшуки через підозри у зв'язку з виведенням із «Укрнафти» та «Укртатнафти» 40 млрд гривень.

Чи має ця справа якусь реальну перспективу, наскільки можливо довести причетність та вину Коломойського, в етері Громадського Інтерактивного Телебачення розповів директор ТОВ "Консалтингова група А-95" Сергій Куюн.

«Нажаль, я гадаю, що це такий елемент шоу, що "ми можемо заходити до всіх" і показати, що недоторканих там немає. Давайте чітко розуміти: в нашому випадку Ігор Коломойський не є будь-якою посадовою особою, він не підписує документи, не є власником. Кажуть, що з ним пов'язане. Пов'язують, тому що акціонерами "Укранфти" тої ж є не він, як фізособа, а його кіпрські компанії, в них він теж не є посадовою особою. Він взагалі навіть не громадянин України. Тому теоретично можна припустити, що там щось у слідчих є, але насправді я дуже сильно сумніваюся, що це може чимось закінчитися, тому що дійсно людина не відповідальна фактично ні за що», — підсумував Сергій.

Більше у відео: