Нещодавно відбувся чемпіонат Європи з козацького двобою, де волинські спортсмени вибороли призові місця і привезли медалі в Україну. Серед них боксер Дмитро Куць, який завоював золоту та бронзову медалі.

Про те, де проходили змагання, що таке козацький двобій, збірна якої країни була найбільшою, як готувався до змагань, проти кого бився, які нагороди завоював, в етері Громадського Інтерактивного Телебачення розповів боксер Дмитро Куць.

Чемпіонат Європи проходив у Сан-Маріно. Як пояснив Дмитро, Козацький двобій об'єднує в собі всі змішані єдиноборства і учасники б'ються в своєму виді.

Своїми збірними командами були представлені більшість європейських країн, проте українська збірна була найбільшою.

«Підготовка була доволі тривалою, готувався я до цього чемпіонату в клубі змішаних єдиноборств «Воїн» міста Луцька», — розповів Куць.
«В мене було три бої: один був з чехом, один бій був також з українцем і з колумбійцем у фіналі», — поділився боксер.

Наостанок Дмитро розповів про свої перемоги:

«Я виграв по балах, взагалі я реєструвався і брав участь в двох розділах в кікбоксингу. Один розділ був Full-contact, другий — К-1. Різниця між ними в тому, що Full-contact — бити можна руками і ногами вище пояса, в іншому ж розділі К-1 можна бити руками, ногами по всьому тілу і додавати коліно в корпус та в голову. Тобто в розділі Full-contact я став чемпіоном Європи, а в іншому розділі я став призером Європи і зайняв третє місце».