«КнигаLove 2.0» – збірка поезій 52 українських авторів і авторок — і сучасних, і класиків. Збірка зображує любов у контексті війни — показуючи болючі досвіди та перешкоди, перед якими опиняються почуття і стосунки в часи війни, та даючи надію на те, що любов здатна знести випробування, додати сил під час боротьби та зцілити рани під час відновлення.

Про презентацію збірки, які твори ввійшли в неї, хто автори та яким чином збирали твори розповіла в прямому етері ГІТу Надія Коверська – упорядниця книги.

«Відбулось 9 презентацій книги, 8 з яких – були в Запорізькій області і одна в Києві. Над збіркою ми працювали від початку війни, точніше, ми планували її робити за тиждень до того, як почалася повномаштабна війна і звичайно, ми не знали що це буде книга про любов та війну, ми думали, що це буде книга «love» - сучасна поезія про любов, але сталося, як сталося. Ми розуміли, що зараз буде з’являтися багато проживань від наших поетів і ми розуміли, що треба збирати це все і робити збірку. Зараз, наша збірка про любов у всіх її проявах, вона є терапевтичною, вона повертає до світла в середині себе. В збірці є деяка кількість віршів класиків, є вірші відомих сучасників, але є великий пласт молодих поетів. »

Більше про авторів які ввійшли в збірку, дивіться у відео.