Українці можуть виявити у своїх скарбничках копійки невеликого номіналу, за які можна виручити тисячі гривень. Зокрема, серед нумізматів цінуються монети 25 копійок, які виводяться з обігу.

Які різновиди монет можуть принести чималі гроші, пише Знай.ua.

Серед нумізматів цінуються 25 копійок різновиду 5.1Даг 1992 року, який можна відрізнити за низкою особливостей. Наприклад, середній зуб тризуба округлий і товстий, а гурт гладкий і без насічок. Гроно №2 у формі тупокутного трикутника. Також потрібно звернути увагу на хвостик літери "Ї" - знизу він торкається літери "Н". Продати таку монету можна за ціною від 5 до 7 тисяч гривень.


За 25 копійок 2003 року різновиду 1ЕАм можна отримати непогану надбавку до зарплати чи пенсії у розмірі до 2000 гривень. Особливою є ця монета тим, що карбувалась для річного набору НБУ, але його так і не випустили. Саму ж копійку відправили до обігу.


Цінність становлять також 25 копійок 1992 різновиду 4БАМ. Її можна відрізнити по опуклому щиту і втиснутому тризубці на реверсі. Знайти таку монету у скарбничці – значить заробити від 3 до 5 тисяч гривень.