У середу, 7 липня, члени виконавчого комітету під час чергового засідання затвердили оновлені тарифи на послуги з паркування транспортних засобів, що надає КП «АвтоПаркСервіс».

Про це інформує Луцька міська рада.

Відтак, оновлені тарифи на послугу з паркування одного транспортного засобу, що надається комунальним підприємством «АвтоПаркСервіс» на паркувальному майданчику на вул. Карпенка-Карого, 1 діятимуть з 8 липня по 7 липня 2022 року в розмірі 10,00 грн (з ПДВ) за одну годину паркування.

Загальна площа земельної ділянки виділеного майданчика для паркування транспортних засобів як на вул. Кривий Вал, так і на вул. Карпенка-Карого, 1 становить 487,5 м кв, загальна кількість місць для паркування – 26, в тому числі 4 місця для осіб з інвалідністю.

Для забезпечення безготівкового розрахунку за послуги з паркування підприємством "АвтоПаркСервіс" встановлено два паркомати марки СЕА АП 100 на вул. Кривий Вал та один – на вул. Карпенка-Карого, 1.

Розрахунок тарифу на послуги з паркування здійснено КП «АвтоПаркСервіс» відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 року №258 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів» та із планових витрат підприємства для надання такої послуги.

Режим роботи паркувального майданчика на вул. Кривий Вал встановлюється з 09.00 до 17.00 щодня, крім суботи, неділі та святкових днів.

Режим роботи паркувального майданчика на вул. Карпенка-Карого, 1 буде з 7 години до 17 години щодня, крім понеділка та святкових днів.

В тарифі враховано також і заробітна плата працівників та адміністративні витрати.

Проект рішення та розрахунки даного тарифу розглянуто Західним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України та отримано погодження.