У 3-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» зустрічалася на виїзді із командою «Альянс» із селища Липова Долина, що в Сумській області. Гра закінчилася внічию – 0:0.

Матч відбувся в неділю, 8 серпня, в Сумах на стадіоні «Ювілейний».

Волиняни одразу зі стартовим свистком пішли уперед. За вказівкою тренера, вони навіть при втраті м’яча починали відбір на половині поля суперників. Декілька разів пробивали штрафні удари з далекої відстані (господарі фолили ближче до центрального кола), але подачі у штрафний майданчик не завершувалися прицільними ударами. На відміну від попереднього матчу, вболівальники «Волині» побачили і дальні удари від свої улюбленців. Щоправда, або неточні, або м’яч рикошетив від захисників «Альянсу».

Вже на 11-й хвилині господарі перехопили ініціативу, і гра змістилася на половину поля «Волині». В’ячеслав Піднебенной навіть потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, але м’яч просвистів над поперечиною.

«Хрестоносці» перейшли до гри на контратаках. В одній з них непогану нагоду відзначитися мав Богдан Кобзар, але його удар зрикошетив від футболіста «Альянсу» мимо воріт. В іншому епізоді Кобзар набігав на подачу з правого флангу Андрія Ляшенка, проте круглий відскочив перед ударом від газону, і Богдан послав його вище воріт.

У другому таймі гра проходила на зустрічних курсах.

На 56-й хвилині лучанин Олександр Климець пробивав з гострого кута на лівому краї атаки, але надто неточно. На 58-й хвилині півзахисник «Альянсу» Станіслав Шарай отримав м’яча в центрі штрафного, але його удар заблокував Максим Сасовський.

На 73-й хвилині Олександр Чернов подавав штрафний із точки неподалік від правого кутового прапорця. Він перекинув і всіх гравців господарів, і воротаря. Але удар в Олександра Мартинюка, який саме набігав, не вдався.

На 77-й хвилині Назарій Богомаз увірвався в штрафний майданчик і впав після стику із оборонцем «Альянсу» (на фото). Свисток арбітра мовчав. А вже на 4-й доданій до основного часу хвилині Станіслав Кристін штовхнув ззаду у штрафній Шарая. Той впав. Але пенальті й тут суддя не призначив.