Перші весняні вихідні принесуть в Україну нестабільну погоду. У суботу, 4 березня, очікується тепла погода з невеликою хмарністю. У багатьох областях повітря прогріється до +4°...+8°, а в районі біля Карпат - до +10°. А в неділю стовпчики термометрів поповзуть вниз та принесуть з собою невеликі дощі в Луганську і Донецьку області, а також у Крим.

Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря вночі 0°, вдень +6°. У неділю вночі очікується -2°, а вдень +2°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі -3°, вдень +5°, невелика хмарність. У неділю вночі -5°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Луцьку в суботу вночі -1°, вдень +2°, хмарно з проясненнями. У неділю - невелика хмарність, вночі -4°, вдень +1°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря -1°...+7°. У неділю температура буде -2°...+ °, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде ясно і безхмарно, температура вночі +1°, вдень +9°. У неділю - невелика хмарність, +2°...+7°.

У Харкові в суботу температура вночі складе 0°, вдень +4°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -1°...+3°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +1°, вдень +6°. У неділю температура становитиме 0°...+4°, ясно і безхмарно.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +2°...+7°. У неділю - невелика хмарність, +2°... 8°, легкий дощ.

На жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі 0°, вдень +7°. У неділю вночі очікується +3°, вдень +10°, практично безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +1°, вдень +6°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +1°, вдень +4°.

У Сєвєродонецьку завтра буде невелика хмарність, температура вночі +1°, вдень +6°. У неділю - ясно і безхмарно, температура становитиме +1°, вдень +5°, можливий легкий дощ.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -5°, вдень до +3°. У неділю вночі температура становитиме -7°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°, ясно і безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде ясно і безхмарно, вночі -2°, вдень +10°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура становитиме -2° вночі та вдень + 4°.

У Трускавці в суботу буде ясно і безхмарно, температура до +9°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура -3°...+3°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +7°. У неділю - похмуро, -2°...+3°, дощ і сніг.

У Затоці в суботу - ясно і безхмарно, вночі +1°, вдень +10°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +2°...+7°.

У Бердянську в суботу буде практично безхмарно, температура +1°...+8°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +3°...+9°.