Ще три тижні тому працівники «Луцьктепла» перед мешканцями визнали факт втрати теплоносія на ділянці між будинками №3 та №5, однак до 25 жовтня все, що зроблено, це виділений клаптик площею приблизно 3х5 метрів квадратних.

Про це редакції ГІТ стало відомо з власних джерел.

Підготовчі земляні роботи виконуються на Київському майдані, 1, де без послуги з постачання теплової енергії залишаються будинки на Київському Майдані, 1, 3, 5, 7, так описали ситуацію в ДКП "Луцьктепло", разом з тим, констатуючи, що 69 житлових будинків залишаються без опалення. 

До слова, ми запитали в Миколи Осіюка про реальний стан опалювального сезону в Луцьку 18 жовтня, на що очільник департаменту житлово-комунального господарства відповів таке: "Працівники "Луцьктепло" досить оперативно справляються, я думаю, що жодних катастрофічних ситуацій не буде, опалювальний сезон у нас нормально розпочинається".

«Загалом у Луцьку є 44 котельні, із них п'ять працюють лише взимку», – розповів речник «Луцьктепла». Усі котельні, окрім двох, газові. У ніч на 19 жовтня на одній з найбільших котелень Луцька (на вулиці Карбишева) сталася аварія, тоді без тепла лишалося ще понад 500 багатоповерхівок у місті. 

Скільки люди боргують Луцьктеплу, а «Луцьктепло» – «Волиньгазу»?

Відома експертка розбирає проблему луцьких пенсіонерок, «Луцьктепло» все ще сплачує за оренду котельні приголомшливі суми, і Малютіна пропонує рішення. Свят Лесюк визбирав факти, як лучан "кинули" на грандіозних капремонтах-реконструкціях, а Ярослава Савош звела ці історії в одну.