На матч відбору Євро-2024 проти Англії національну команду із приставкою в.о. виведе наставник молодіжної збірної України та «Олександрії» Руслан Ротань.

До тренерського штабу Ротаня увійшов і колишній "волинянин". Про це повідомляє Sport.ua.

Як стало відомо, допомагатиме Ротаню під час «відрядження» на національної команди його помічник із «Олександрії» Сергій Кравченко. За воротарів відповідатиме екс-голкіпер «Динамо» та збірної України Віталій Рева. Аналітик - Євген Гресь. Фізична підготовка - Євген Баришніков.

Зазначимо, що Кравченко працює із Ротанем у «Олександрії». Гресь – у молодіжній збірній та клубі. А Рева і Баришніков – в «молодіжці». За молодіжну збірну у березні під час товариських матчів проти Данії та Італії відповідатимуть Олександр Мелащенко та Василь Кардаш. Володимир Єзерський працюватиме в «Олександрії» під час від'їзду Ротаня до збірної.

Поєдинок Англія – Україна відбудеться 26 березня. Очікується, що влітку команду очолить Сергій Ребров.

Під час своєї кар’єри Сергій Кравченко виступав за другу і третю команди донецького «Шахтаря», азербайджанський «Карабах», полтавську «Ворсклу», київське «Динамо», «Дніпро», луцьку «Волинь», «Дніпро-1» та, власне, одеський Чорноморець.

У футболці «хрестоносців» півзахисник виступав у сезоні-2015/16 на правах оренди - провів 24 поєдинки, у яких одного разу відзначився голом.