У четвер, 21 жовтня, вранці на вулиці Рогова, що у місті Луцьку, водій транспортного засобу Dodge Ram порушив правила дорожнього руху – не дотримався вимоги дорожнього знаку.

Під час розмови із патрульними, які зафіксували факт порушення, керманич пояснив, що не помітив дорожній знак. А коли зрозумів, що відповідальності не уникнути, то додав, що перебуває за кермом у хворобливому стані, –  інформує патрульна поліція Волині.

Поліціянт розповів про відповідальність за вчинене правопорушення та заборону керувати транспортним засобом у хворобливому стані і запропонував викликати медиків на місце пригоди. Однак, керманич проігнорував цю допомогу, натомість запропонував надати йому супровід до медичного закладу, де в нього мав відбутися огляд. Згодом керманич узагалі перейшов на особисті образи поліціянта.

У результаті на порушника склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Штраф – 340 гривень.

Нагадуємо, нові дорожні знаки з'явилися 8 жовтня на перехресті вулиць Гірна – Рогова, на виїзді до мосту на Ковельській: знак 3.1, який забороняє рух транспортних засобів, та знак 5.31, який позначає початок житлової зони.