У 15-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» перемогла кременчуцький «Кремінь» з рахунком 3:2.

Матч відбувся у п’ятницю, 22 жовтня, на луцькому стадіоні «Авангард».

Волиняни мали чимало нагод завершити гру з розгромним результатом, але коли потрібно було забивати – хибили. Натомість «Кремінь» використовував першу-ліпшу нагоду.

На 13-й хвилині Іван Цюпа пробив штрафний, м’яч вдарився об стійку і від голкіпера гостей Даніїла Єрмолова залетів у ворота.

Буквально через 4 хвилини Денис Галата вийшов віч-на-віч із Віталієм Недільком і пробив в кут. М’яч від стійки залетів у ворота.

Та вже на 24-й хвилині Кучеренко з Сіавашем розіграли стінку, і після удару іранця м’яч зрикошетив від захисника гостей у ворота – 2:1.

До перерви розрив у рахунку вдалося збільшити: хрестоносці на 34-й хвилині вдало розіграли кутовий, Богдан Кобзар головою скинув на Рябова, а той теж головою переправив м’яч у сітку.

У другому таймі гру можна було «закривати», але «червоно-білі» змарнували низку супермоментів. А на 67-й хвилині Галата зробив дубль у матчі: в один дотик переправив шкіряного в нижній дальній від Неділька кут після пасу з флангу.

В останні хвилини «Кремінь» намагався піти на фінальний штурм, але нічого з того не вийшло.

3:2 – перемога «Волині», яка віддаляється від небезпечної зони.