У Луцьку 23 жовтня патрульні поліцейські затримали молодика, який перебував під дією наркотиків і мав із собою 13 пакетиків дурману.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

У суботу, 23 жовтня, в обідню пору патрульні отримали повідомлення від заявника про те, що на вулиці Привокзальній у місті Луцьку перебуває чоловік з ознаками наркотичного сп’яніння.

Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою та виявили чоловіка, який, ймовірно, причетний до правопорушень. До нього застосували поліцейський превентивний захід – поверхневу перевірку. В результаті якої у 22-річного чоловіка виявили 13 пакетів з речовинами, схожими на наркотичні.

Патрульні затримали чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин.

Наразі за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.