У понеділок, 25 жовтня, під час зйомок сюжету про незаконну вирубку дерев у Волинській області на знімальну групу програми «Розвідка.LIVE» та місцевого активіста напали невідомі люди.

Про це повідомляє «Новини.LIVE».

Подія сталася 25 жовтня під час візиту до деревообробного заводу в селі Стобихівка у Волинській області, який, за словами активістів, у документах позначений як корівник.

Активіст допомагав створювати сюжет про незаконную вирубку дерев. Він мав показати місце, де за документами повинен бути корівник, а насправді там розташоване деревообробне підприємство "Екопалет". Працівників на місці не було.

Коли журналісти приїхали за адресою, то виявили, що там живе помічник народного депутата від "Слуги народу" Валерія СтернійчукаІван Сухацький.

Не встигли журналісти почати зйомку, як на місце прибула група "братків" Сухацького, які перегородили дорогу та почали штовхати та бити місцевого активіста, який допомагав журналістам у зйомках.

За словами журналістки Катерини Романік, невідомі чоловіки заважали проводити відеозйомку, спробували увірватися до автобуса, а потім заблокували виїзд машині знімальної групи.

Згодом на місце події приїхав і сам пан Сухацький, який, нічого не пояснивши, почав обзивати групу "Розвідки". Журналісти викликали поліцію та написали заяву про перешкоджання професійній діяльності.