Станом на 26 жовтня аварійно-відновлювальні роботи завершуються на 3 об’єктах.

Був витік на теплових мережах на вул. Конякіна, 11 – вул. Федорова, 3, у зв’язку з чим тимчасово було припинено подачу теплоносія до будинків на вул. Конякіна, 11, 11а, вул. Федорова, 1, 3, 5. Послугу також відновлено для мешканців будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14а, 14б, 16а, де тепло було відсутнє через порив на тепловій мережі на просп. Відродження, 14б, який ліквідували сьогодні. Завершуються зварювальні роботи на вул. Мамсурова, 2, та до кінця дня буде підновлено опалення для споживачів послуги з постачання теплової енергії на вул. Мамсурова, 2, 4, вул. Боженка, 37, 39, 40, 41, 51.
 Також сьогодні було завершено підготовчі земляні роботи на просп. Перемоги, 12 – вул. Грибоєдова, де через порив на тепловій мережі без послуги залишаються численні споживачі котельні на вул. 8-го Березня, 3а. Зварювальні роботи будуть виконуватися завтра, 27 жовтня. Окрім того, підготовчі роботи завершено на вул. Гордіюк, 4а, вул. Привокзальній, 6, де виконуватимуться зварювальні роботи та роботи з відновлення послуги з постачання теплової енергії.

До речі, зі слів гостя студії ГІТ, радника-консультанта з питань енергоефективності, екології та розвитку громад Асоціації Енергоефективні міста України Сергія Кошарука, відновлювані джерела енергії стають дедалі доступніші, серед них може конкурувати із газом така штукенція як топінамбур.