У вівторок, 5 жовтня, близько 23 години, на вулиці Ковельській у Луцьку пішохід раптово вибіг на проїжджу частину, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині

Автомобіль Ford Mondeo здійснив наїзд на 22-річного пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину, а після – кинувся під колеса Daewoo Sens.

Внаслідок цього хлопець отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували. Потерпілий згодом лікарям пояснив, що у такий спосіб він намагався покінчити з життям. 

Вчора ж у Рожищах 27-річна водійка Land Rover здійснила наїзд на 43-річну місцеву мешканку, яка раптово вийшла на пішохідний перехід. Жінка травмувалася, її доставили до лікарні. 

В рамках розпочатих кримінальних проваджень нині слідчі з’ясовують всі причини та обставини дорожньо-транспортних пригод. 

За двома фактами автопригод розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.