У четвер, 11 листопада, відкрили два нові дитячі будинки сімейного типу, в яких мешкатимуть діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав міський голова Ігор Поліщук.

У вказаних будинках вже проживають сім'ї, які взяли на виховання прийомних дітей. В кожному з таких будинків може проживати до 12 дітей. Дякую усім, хто долучився до реалізації цього проєкту, зокрема – Волинському об’єднанню Церков Євангельських християн-баптистів та фінансовим донорам вказаного проекту, за кошти яких були збудовані ці будинки. Раді, що змогли долучитися до реалізації цього проекту та виділити земельні ділянки для будівництва цих будинків, – повідомив Ігор Поліщук.

Це перші два будинки такого типу у Луцьку. У них є усе необхідне для проживання дітей: безліч житлових кімнат, ігрові приміщення, душові, кімната, де мешканці можуть збиратися усією родиною, кухня та багато іншого. Тут вони ростимуть і виховуватимуться в любові, затишку і опіці.

Сподіваємося, що у цих сімей усе буде добре. Ми вдячні їм за їх відкрите серце та гарний приклад для усіх нас,– підсумував міський голова.