У 18-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» приймала вдома ФК «Альянс» із Липової Долини Сумської області. Волиняни перемогли – 1:0.

Матч відбувся в неділю, 14 листопада, на луцькому стадіоні «Авангард».

До цієї гри «Альянс» перебував у турнірній таблиці на 4-й позиції, а Волинь – на 4-й знизу (13 місце).

Уже на 4-й хвилині після розрізного пасу з глибини Максим Войтіховський пропустив м’яча, бо був в офсайді, і його підібрав Станіслав Кристін. Станіслав увірвався в штрафний майданчик, намагався обіграти захисника, і той зачепив ногою ногу нашого футболіста. Суддя не побачив у цьому епізоді порушення правил, хоча вболівальники вимагали пенальті.

У першому таймі волиняни домінували, але їхні атаки гості переривали на підступах до карного майданчика. Лише одного разу «червоно-білі» мали непогану нагоду відзначитися, але удар альянсівці заблокували.

На 55-й хвилині Войтіховський, який у цьому матчі грав на позиції центрфорварда, небезпечно пробивав з-за меж штрафного, але у площину воріт не влучив.

На 62-й хвилині коуч «хрестоносців» випустив замість Кристіна Богдана Кобзаря, і той через 10 хвилин відзначився голом. Після подачі з флангу Ляшенка Богдан випередив усіх на дальній штанзі і головою спрямував шкіряну кулю у ворота.

На 87-й хвилині Олександр Чернов отримав пас із глибини і виходив сам на сам із голкіпером, але поки обробляв м’яча, захисник встиг нагнати його і завадити пробити точно.

Гості намагалися відігратися, але нічого путнього біля воріт Неділька не створили.

1:0 – перемога «Волині».