У Луцьку на вулиці Ветеранів з’явився новий будівельний паспорт на спорудженні торгівельно-офісного центру. Замість двоповерхової будівлі, запланованої раніше, тут виросте чотириповерховий об’єкт.

Про це пише журналіст Сергій Хомінський у фейсбуці.

Нагадаємо, 2 листопада журналіст повідомив, що у Луцьку на вулиці Ветеранів, 18, де була зелена зона і стояла мініатюрна крамниця, під виглядом реконструкції будують торгівельно-офісний центр Panorama CENTRE. Причому на двоповерховій споруді, як зазначено в паспорті об’єкта, вже вигнали третій поверх.

Наступного дня, 3 серпня, спецкор ГІТу зняв коротке відео будови. Паспорта об’єкта на ній вже не було.

«А днями... у будови почав рости вже четвертий поверх, також на будмайданчику з'явився новий паспорт – в якому на двох колишніх примостилися ще два поверхи! Тим часом дядьки з навколишніх будинків затято б'ються об заклад. Предмет суперечки: скільки ще разів поверховість Panorama CENTRE помножиться на два. Більшість впевнені, що ще лише раз – тобто будинок зросте з нинішніх чотирьох поверхів до восьми. Дехто ж переконаний, що після завершення восьмого "планку" піднімуть до шістнадцяти. А один геть старший чоловік вважає, що Panorama CENTRE стане справжнім луцьким рекордсменом-хмародряпом – і виросте на усі 32 поверхи!» – іронізує автор допису.