Під час несення служби на стаціонарному посту «Маневичі», що на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин), у нічну зміну повз пост проїхав транспортний засіб Volkswagen Passat, пасажири якого неодноразово вигукували через вікно нецензурні слова в бік поліціянтів.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб шляхом переслідування службовим автомобілем на автодорозі Р-14 (Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ) на підставі п. 3 ч. 1 ст.35 Закону України «Про Національну поліцію».

Після зупинки у 23-річного пасажира, який вийшов із автомобіля, із кишені на землю випав пакетик із речовиною, ззовні схожою на наркотичну. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу Камінь-Каширського районного відділу поліції.

Також під час спілкування із автомобіля вийшов інший 21-річний пасажир, який почав виражатись нецензурною лайкою в сторону працівників поліції. Йому неодноразово було обмежено доступ до визначеної території для збереження та фіксації слідів правопорушення, згідно ч. 1 ст. 36 Закону України «Про Національну поліцію», проте останній на законну вимогу не реагував.

Його затримали та склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а саме за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліціянта) КУпАП.