У неділю, 28 листопада, у Луцьку під час патрулювання патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz 240 D, який рухався вулицею Дружби з технічною несправністю, чим порушував ПДР.

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб, а під час перевірки документів з’ясували, що 34-річний чоловік не отримував посвідчення водія відповідної категорії та не мав чинний страховий поліс, – повідомляє патрульна поліція Волині.

Окрім цього поліціянти виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав в небо.

Отже, охоронці порядку склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Також на нього склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.