У ніч проти 2 листопада в Луцьку 33-річна жінка порізала ножем себе й однорічну дитину. У квартирі, де трапився інцидент, знайшли передсмертну записку, текст якої в поліції не оприлюднюють.

Про що йшлося у записці, ІА Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

За інформацією, наданою джерелами, у записці жінка зізнається, що скоїла це все сама і не знає, що з нею коїться. Жінка також попросила прощення й додала, що любить усіх.

Окрім того, як стало відомо, чоловік помічав, що жінка протягом тривалого часу була в пригніченому стані.

Також джерела інформують про те, що жінка поранила себе на кухні, де її й знайшов чоловік. І лише після цього у кімнаті виявили закривавлену дитину. Про те, що зробила із донькою, встигла розповісти сама мати.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася у ніч проти 2 листопада в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Молоді в Луцьку. Зі слів сусідів, чоловік постраждалої з другою донькою спав в іншій кімнаті, але раптом вночі почув стогін. Коли ввійшов у кімнату, то побачив закривавлених дружину та доньку, тож викликав поліцію.

Зі слів генеральної директорки Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ірини Горавської, до лікарні дитина поступила у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями. Наразі її стан залишається важким.