У середу, 15 грудня, вранці екіпаж відділу безпеки дорожнього руху під час патрулювання на автодорозі М-19 спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань за порушення ПДР зупинили автомобіль DAF із автоцистерною Trailor, який здійснював перевезення небезпечних вантажів – дизельного палива.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

На місці встановили, що 24-річний водій керує транспортним засобом без ДОПНВ-свідоцтва про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, свідоцтва про допущення транспортного засобу до перевезення небезпечних вантажів, товарно-транспортної накладної на вантаж та інших документів.

Оскільки, вантаж міг перевозитися незаконно, співробітники УСР зробили повідомлення на лінію «102».

Також на водія патрульні склали адміністративний матеріал за ч. 3 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) та ч. 1 ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів) КУпАП.

Наряд СРПП Луцького РУП склали адмінматеріал за ч. 4 ст. 164 (Переміщення пального транспортними засобами, не зазначеними у митних деклараціях при переміщенні пального митною територією України прохідним транзитом або внутрішнім транзитом) КУпАП.