Артист представив святкову версію хіта «Зажигать/JoMo».

Про це пише ТСН.

Напередодні новорічних та різдвяних свят креатор та новатор сучасної поп-індустрії MONATIK потішив прихильників special-версією свого хіта «Зажигать/JoMo».

Зазначимо, що це вже стає доброю традицією у творчості Дмитра Монатіка. Так, минулого року серця мільйонів шанувальників у всьому світі підкорила версія, створена артистом на хіт «РітмоLOVE».

А цього разу на фанів чекав подарунок у вигляді новорічної версії «Зажигать/JoMo».

«Традиційно, щороку виникає величезне бажання тішити вас новорічними інтерпретаціями улюблених пісень. Цей рік минув у нас під гаслом JOMO, закликаючи «Зажигать, а не прожигать эту жизнь». Для новорічного настрою та святкового заряду обов'язково перегляньте відео. Живи, як танцюєш у цей Новий рік! Величезне дякую улюбленій команді, кожному причетному», - зазначив Дмитро.

Разом зі знімальною групою MONATIK представив «фотокартку» своєї команди 2021, зрежисовану та проставлену хореографом Денисом Стульниковим та режисером Артемом Григоряном.

У кадрі були задіяні всі члени колективу MONATIK: від музичного інженера до хореографа, від директора за світлом до режисера, від звукорежисера до SMM-фахівця. У кожного з героїв були деталізовані образи до найменших дрібниць, а в інтер'єрі обіграні пасхалки, якими так любить ділитися артист. Окрім того, у кліпі Дмитра вперше знялася й його дружина – Ірина Монатік.