Святковий автобус із Миколаєм та казковими героями виїхав у мандрівку селами в Луцькому районі, щоб привітати дітей з прийдешніми святами.

Як зазначила на своїй сторінці у Facebook начальниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, у переддень свята 18 грудня прикрашений гірляндами автобус вирушив в дорогу від Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря, - пише Суспільне.

До святкового дійства долучилися актори, переодягнені у казкових героїв, які розважатимуть як дітей, так і дорослих: сніговик Олаф, реальна Білка, Грінч, різдвяний Ельф, Марта Мей, олень Рудольф та символи 2022 року – тигренята.

Першим диво-автобус 18 грудня завітав до жителів села Брище. Дітей розважали святковою музикою, цікавими розповідями та привітаннями. Також цього дня учасники туру запланували відвідати села Рокині та Сирники.

Автобус між селами громади їздитиме ще два дні. 19 грудня з 15:30 до 18:00 автобус курсуватиме у селах Дачне, Озерце, Кульчин і Жидичин.

20 грудня о 16:30 дійство відбудеться у Великому Омелянику, потому – у парку Дубки в Луцьку, а о 18:50 диво-автобус завітає на площу Героїв Майдану біля РАЦСу, де потішить юних лучан привітаннями та подарунками від Миколая та його помічників і завершить тур.