Жінка, яка постраждала внаслідок наїзду на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, досі не приходила до тями.

Про це повідомляє Інсайдер Медіа.

12 грудня у Луцьку 16-річний підліток на пішохідному переході збив людей, а потім врізався у дерево. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційне відділення доправили 39-річну лучанку, її 5-річного сина – в обласну лікарню; ще четверо жінок отримали забої та переломи, але не госпіталізувались.

Найважчих травм зазнала 39-річна жінка, яка досі перебуває в комі. Упродовж 12 днів жінка не приходила до тями та перенесла уже 4 операції: на голові, нозі та двічі на травмованій руці.

Лікарі кажуть, що поки рано давати якісь прогнози, однак позитивна динаміка все ж спостерігається – пацієнтку перевели на зондове харчування. Днями навіть спробували відключити від апарату ШВЛ. Легені теж працюють.

Чоловік потерпілої Олександр мало коментує ситуацію. Каже, що лише одному Богу відомо, що буде далі. Зазначає, що син Матвій почувається добре.

Подруга жінки Антоніна розповіла, що люди активно долучились до фінансової допомоги та зібрали необхідну суму уже впродовж перших днів після трагедії. На допомогу постраждалій спрямували також 100 тисяч гривень з міського бюджету.

Інші потерпілі теж потроху оговтуються від жахливої аварії. Доцент кафедри права ЛНТУ Вікторія Грановська уже вийшла на роботу та намагається забути увесь той жах, який довелося пережити. Її сестра Олена досі на лікарняному, оскільки зазнала важчих травм.