У понеділок, 27 грудня, співробітники пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Волинській області здійснили 3 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах Волинської області – у Шацькій та Торчинській селищних громадах та у Литовезькій сільській громаді.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Волинській області.

О 13:38 до Служби «101» надійшло повідомлення про те, що на лісовій дорозі між селами Підманево і Голядин Шацької селищної громади застряг автомобіль швидкої допомоги, у якому водій з фельдшером прямували на виклик. На допомогу медикам прибули рятувальники 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацьк. За допомогою лебідки вони відбуксирували «швидку» на стійку ділянку автодороги. Допоки тривали аварійно-рятувальні роботи, на виклик спрямували інший екіпаж медичної служби.

Того ж дня, близької 16-ої години на вулиці сосновій у смт Торчин зі слизької ділянки автодороги з’їхав у кювет вантажний автомобіль. Витягнули з кювету великогабаритний транспортний засіб рятувальники 20-го Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин за допомогою буксирувального тросу.