У Луцьку на вулиці Потебні, 79-а зводять двоповерхове приміщення, проте паспорта об’єкта на будові немає.

Про це інформує спецкор ГІТу.

Нагадаємо, на сесії Луцької міської ради 17 червня 2020 року цю ділянку площею 0,1148 га вирішили продати підприємцю Анатолію Федоровичу Наумчуку, який до того її орендував.

Раніше, 30 жовтня 2019 року, Луцькрада за сьомим разом надала дозвіл підприємцю на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування стоянки автомобілів з об'єктами дорожнього сервісу.

Син підприємця Олександр тоді розповідав, що депутати запропонували йому в обмін на отримання дозволу зробити за власний кошт оглядовий майданчик на Старе місто.

«Сьогодні я до вас прийшов всьоме з проханням, вдруге – з виступом, – казав тоді чоловік. – Я взяв з собою проєкт. Щоб завершити будівництво, мені потрібні кошти. Тому я знайшов інвестора, який готовий вкладати гроші в моє будівництво. Але без викупу землі це неможливо. Це – двоповерхова будівля, на першому поверсі якої автомийка, автосервіс, шиномонтаж, літнє кафе тощо. Я згодний зробити оглядовий майданчик на ділянці власним коштом. І підприємству з цього буде користь – більший потік людей. Я вже розгорнув майданчик. Провів електроенергію. Але щоб у будівництво інвестували кошти – треба, аби земля була приватною».