Один із торговельних закладів Луцька усунув порушення, про які говорив депутат на сесії міської ради.

Про це повідомив депутат Луцькради від фракції ВО «Свобода» Михайло Щур.

Нагадуємо, у гіпермаркеті «Нова лінія» у Луцьку порушують права споживачів, оскільки про окремі товари не можна знайти інформації українською мовою.

«Вчора, в ході пленарного засідання Луцької міської ради, як депутат від ВО «Свобода», подав запит щодо дотримання прав споживачів, зокрема, права на доступну та достовірну інформацію державною мовою про товари. Однією із причин такого запиту стало те, що в межах 2 візитів в один із магазинів міста зустрів декілька порушень. Вже сьогодні, отримав повідомлення від представників цього магазину про усунення порушень та вжиті заходи задля недопущення таких порушень в майбутньому. То ж висловлюю свою повагу до бізнесу, який поважає закони України, де заробляє гроші!

Також сподіваюсь, що у Луцьку найближчим часом з'являться посадові особи Луцької міської ради, які оперативно захищатимуть права споживачів. Бо неодноразово переконувався, що працівники Головного управління Держпродспоживслужби України у Волинській області недостатньо вживають заходів щодо захисту прав споживачів», – йдеться у дописі.