Після оприлюднення ГІТом інформації про російського керівника фірма, яка хоче перевозити пасажирів у Луцьку, змінила реєстраційні документи. Громадянка Росії Надія Катаєва уже не має частки у статутному фонді (мала 1%) і не очолює ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» .

Нагадаємо, 7 квітня 2021 року Громадське Інтерактивне Телебачення повідомило, що у Луцьку призначили тимчасового перевізника на два маршрути – №32 і №23. Ним стало ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП». Співзасновник і директор цієї фірми – громадянка Росії.

Згідно з даними пошукової системи youcontrol, ТОВ ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» створене чотири місяці тому – 16 грудня 2020 року. Спочатку воно було зареєстроване в місті Києві за адресою: вул. Євгена Сверстюка, будинок 2А. Основний вид діяльності – пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення.

А протягом 15-17 березня 2021 року підприємство перереєстрували в Луцьку за адресою: вулиця Даргомижського, 7.

Директором і співзасновником (частка статутного капіталу – 1%) донедавна була громадянка Російської Федерації Надія Сергіївна Катаєва (зареєстрована у м. Санкт-Петербург).


І лише після оприлюднення цієї інформації ГІТом засновник вніс зміни у реєстраційні документи ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП».

З 15 квітня 2021 року єдиним засновником фірми стало товариство з обмеженою відповідальністю «Криштоф»,  кінцевим бенефіціарним власником – лучанин Павло Олександрович Філіпчук (директор і повноправний власник ТОВ «Криштоф»), а директором – Раїса Олексіївна Клим’юк.

Якщо раніше реєстраційна справа ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» перебувала у Дніпровській районній в м.Києві державній адміністрації, то тепер – у виконкому Луцької міської ради.