Виконавчий комітет Нововолинської міської ради, як організатор пасажирських перевезень оголошує конкурси з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування.

Про це повідомляють на сайті міськради. 

Інформація про основні характеристики об’єктів конкурсів, умови конкурсів, проєкти розкладів руху автобусів на маршрутах, форми заяви на участь в конкурсі та анкети до заяви, переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом розміщені за посиланням: https://nov-rada.gov.ua/2020/03/19/konkursy/.

Прийом документів та отримання інформації про об’єкти конкурсів, їх основні характеристики, умови конкурсів, проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, бланків заяв, анкет на участь в конкурсах та переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, переліку документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом проводяться за адресою: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27, відділ транспорту, зв’язку, організації безпеки дорожнього руху та паркування, каб. 418, телефон для довідок 32650 (режим роботи – 8:00 – 17:15 по понеділках – четвергах, 8:00 – 16:00 – по п’ятницях)

Термін подання документів по 14 травня 2021 року включно.

Конкурси будуть проводитись 28 травня 2021 року о 10:00 за адресою: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27.