Мешканці будинку, що на вулиці Кравчука, 44, та голова ОСББ «Гарант» Олександр Туров стверджують, що їх зухвало оббрехали. Вони обурені дописами у фейсбуці, які поширює в різних спільнотах користувач з ім'ям Ігор Гречка.

Нагадаємо, що в соцмережі він звинувачував Олександра Турова в тому, що той нібито створив готель для безхатьків у підвалі багатоповерхівки.

Свої позицію люди прокоментували в ефірі телеканалу ГІТ. Кореспондента запросили оглянути підвал і пошукати там безхатьків, яких на момент прямого ефіру там не виявилося.

Голова ОСББ «Гарант» Олександр Туров запевняє, що ніяких безхатьків у підвалі нема, а інформація про готель – це наклеп.

«Підвал постійно закритий з 2006 року, навіть, коли ми в ЖЕКу були. Я тут живу із 2000 року, і той підвал ми зачинили ще у 2000-му році. Він на замку і ніколи не був відкритий. Він під контролем і ніяких «бомжів» ніколи не було, нема і не буде. Мешканці будинку користуються підвалом і заходять, коли їм треба. Ви бачили ще такі чисті підвали у Луцьку? А що хіба тут смердить? Ні! Коли ще ЖЕКи були, а ми від’єднувалися, ще перед створенням ОСББ у 2006-му році, я протягом кварталу його вичистив. Тодішній міський голова Кривицький ще приводив в цей підвал начальників ЖЕКів показувати чи можна за ті кошти, що люди платять, щось нормальне зробити», – розповів голова ОСББ «Гарант».

Мешканці будинку, які прийшли на зустріч із кореспондентом телеканалу ГІТ, також підтвердили, що у підвалі ніхто не живе. Більше того, протягом 20-ти років він зачиняється на замок, а ключі від підвалу має кожен мешканець.

Також люди зазначили, що їх влаштовує нинішній голова ОСББ «Гарант» Олександр Туров, і вони задоволені його роботою.

Крім того жителі на керівник об’єднання співвласників багатоквартирних будинків написали заяву в поліцію, аби притягнути до відповідальності автора скандального допису Ігоря Гречку. Водночас вони припускають, що це несправжнє ім’я ініціатора «інформаційної атаки», а – «бот».

«Я думаю, що хтось його найняв. Вважаю, що кіберполіція розбереться. Я написав заяву і нехай розбираються. За день-два буду в управління писати, бо вже терпіти ту брехню неможливо», – каже голова ОСББ «Гарант» Олександр Туров.

Детальніше – у відео.