У Луцьку на фасаді багатоповерхівки створюють портрет композитора Гулака-Артемовського з ілюстрацією до його опери «Запорожець за Дунаєм». Про це Суспільному розповів автор ідеї, художник Володимир Ісаков.

Висота мурала – 28 метрів, ширина – 7. Художник Володимир Ісаков на його створення використав 100 літрів фарби. Купували її за гроші благодійника.

На фасаді багатоповерхівки, що на вулиці Гулака-Артемовського 15, а – портрет українського композитора і мотиви його твору «Запорожець за Дунаєм». Автор ідеї, художник Володимир Ісаков створювати мурал почав торік у грудні.

Чоловік каже, що тепер усі жителі будинку знають, хто такий Гулак-Артемовський та на якій вони вулиці живуть. Художник ескіз придумав сам, показав жителям, вони погодили.

В.о. голови ОСББ «Гулака Артемовського, 15», а — Петро Назаренко заселився у цей будинок три роки тому. Багатоповерхівка, каже, була занедбаною. Будинок утеплили і вирішили прикрасити муралом.

Роботу автор планує завершити до кінця наступного тижня.

Нагадаємо, луцькі мурали стали туристичними об'єктами. Наприкінці вересня їх показали туристам вперше. під час екскурсії «Луцький Street Art!». Лучани та гості обласного центру побачили 25 муралів у центральній частині міста.