Гурт «Вільний вітер», до складу якого входять два депутати Волинської обласної ради, працівники культури і органів місцевого самоврядування, записав кліп на пісню «На зорі мене, мамо, збуди».

Відеопривітання розміщено на ютуб-каналі Михайла Дудая, пише «Район.in.ua».

У гурті «Вільний вітер» співали:

директор будинку культури села Піддубці Віталій Демчинський,

депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк,

художній керівник будинку культури села Піддубці, викладач Луцького педагогічного коледжу Михайло Дудай,

інспектор фізичної культури Центру культури та спорту Підгайцівської територіальної громади, колишній голова Лищенської сільської ради Віталій Шкорупський,

заступник Торчинського селищного голови Олександр Пиза,

заступник Підгайцівського сільського голови, депутат Волинської обласної ради Валентин Приходько.

Слова і музику до пісні написав Юрій Михайленко, аранжування і звукозапис – Роман Сорока, відео до кліпу – Vorobeyfilm.

Як розповів учасник гурту, клавішник і соліст Тарас Щерблюк, чоловіки часто разом музикують, а на підготовку кліпу витратили сім днів: три дні репетирували, три дні записувалися на студії, ще один день знімалися у Музеї-скансені історії сільського господарства Волині, що в Рокинях під Луцькому. На монтаж пішла ніч, щоб встигнути опублікувати відео до Дня матері.

Барабанщик «Вільного вітру» Олександр Пиза розповів, що гурт існує вже 4 роки, і в перші два роки діяльності навіть гастролювали по клубах волинських сіл, брали участь у локальних фестивалях. А у нинішньому складі музиканти зібралися у цьому році і у вільний від основної діяльності час збираються на репетиціях у Піддубцівському клубі.

«Вокалістами у цій композиції виступили Тарас Щерблюк і Валентин Приходько. Але приспів виконуємо ми всі разом. І хоч ми аматори, я гордий з того, що у нас вийшло на гарному рівні. Ми ж записували кожну партію окремо і потім накладали голоси: цікавий досвід!» – поділився емоціями політик Олександр Пиза.