У 26-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» вдома приймала «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів. Матч закінчився перемогою волинян – 2:0.

Гра відбулася в неділю, 16 травня, у Луцьку на стадіоні «Авангард».

«Червоно-чорні» (уже другий матч поспіль лучани виходять на гру в червоних футболках і чорних трусах) діяли гостріше і до забитого голу практично не підпускали гостей до своїх воріт. Щоправда, самі створили не надто багато гольових моментів. А в тих, що були, фортуна була на боці футболістів із Горішніх Плавнів.

Тричі ворота «Гірника-Спорту» рятував каркас. На 11-й хвилині після подачі кутового бив головою В’ячеслав Шарпар. Штанга. Добиваючи ногою, Шарпар не влучив у ворота.

На 51-й хвилині Сіаваш Хагназарі, який вийшов на заміну в другому таймі, увірвався в штрафний майданчик. Його удар зупинили захисники, Сіаваш відкинув м’яча назад. Потужний удар Артура Рябова прийняла поперечка.

На 60-й хвилині після подачі з кутового Сімініним бив по воротах Шарпар. М’яч відскочив від землі, і з двох метрів лівою ногою з льоту бив по воротах Олександр Климець. Знову поперечка.

Гол волиняни забили на 63-й хвилині. Протасов з правого флангу навісив у штрафний майданчик, Климець скинув головою на дальню, праву, стійку, і Богдан Оринчак замкнув цю передачу – 1:0.

Забивши, «хрестоносці» віддали ініціативу гостям, розраховуючи на контратаки. І така тактика виправдала себе.

На 85-й хвилині перший гол за «Волинь» забив Богдан Кобзар. Іван Цюпа кинув у прохід по лівому флангу Мартинюка, той прострілив у штрафний майданчик, де Кобзар був перший на м’ячі і переправив шкіряну кулю у ворота.

Волиняни спокійно довели гру до перемоги – 2:0.