Ковельські патрульні зупинили керманича в стані сп’яніння, який намагався утекти. 

Про це пише пресслужба патрульної поліції Волинської області.

У ніч на 21 травня під час патрулювання на вулиці Відродження у місті Ковелі, патрульні виявили автомобіль Volkswasgen Passat, який рухався з порушенням ПДР. Водій вказаного транспортного засобу рухався в темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Патрульні подали сигнал про зупинку, однак керманич проігнорував її та продовжив рух. Через декілька метрів водій все-таки зупинився, однак одразу вийшов з автомобіля та намагався втекти.

Інспектори наздогнали чоловіка та виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі, він відмовився в присутності двох свідків.

Тож на 44-річного чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має права керування такими транспортними засобами), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП.