Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 37-річному волинянину, затриманому працівниками поліції під час вчинення крадіжки. З’ясувалось, що у суді на розгляді перебувають обвинувальні акти в кримінальних провадженнях про вчинення ним незаконного позбавлення людини волі, зґвалтування неповнолітньої і незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами 

Нагадаємо, зловмисника спіймали на гарячому – під час вчинення крадіжки у селі Зарудчі Камінь-Каширського району, 21 травня. Спочатку злочинець через дерев’яне вікно проник до будинку, що перебуває у власності місцевої мешканки, та виніс звідти бензотример. Далі ж вирушив до гаража, де його й спіймали поліцейські.

Під час затримання зловмисник погрожував підірвати гранатою себе та правоохоронців. На щастя, граната виявилася муляжем.

Після затримання з'ясувалося, що чоловік має проблеми із законом, ухиляється від суду й перебуває у розшуку.

У суді на розгляді перебувають обвинувальні акти в кримінальних провадженнях про вчинення ним незаконного позбавлення людини волі, зґвалтування неповнолітньої і незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (ч. 2 ст. 146, ч. 3 ст. 152, ч.2 ст. 263 КК України).

Зараз, окрім цього, йому повідомлено про підозру ще і у замаху на крадіжку та погрозі щодо працівників правоохоронних органів (ч.3 ст. 15, ч.3 ст. 185, ч.1 ст. 345 КК України).

Наступних 60 днів волинянин перебуватиме під вартою.

Досудове розслідування триває.