У понеділок, 31 травня, спеціалісти АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтні роботи на газопроводі високого тиску в Іваничівському районі.

Про це пише пресслужба АТ «Волиньгаз». 

У зв'язку з аварійною ситуацією 31 травня з 07:00 год. до 18:00 год. буде припинено газопостачання в таких населених пунктах: с. Самоволя, с. Старосілля, с. Старий Порицьк, с. Клопочин, с. Павлівка, смт. Іваничі (вул. Механізаторів, вул. Зелена, вул. Луцька).

«Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами. Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті», – йдеться в повідомленні.

Відновлення газопостачання 500 споживачам відбудеться 31 травня року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, – пише пресслужба «Волиньгазу».