Волинянина, який один із перших самооборонівців, хто відправився у зону АТО для оборони України від російського агресора Андрія Омельчука, поховають на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Про це йдеться на сайті міськради. 

До Луцькради звернулися громадські організації «Спілка воїнів АТО Волині», «Члени родин загиблих учасників АТО «Надія», «Самооборона Волині», ВОО Української спілки ветеранів війни в Афганістані, депутат Волинської обласної ради Іван Мирка, аби в Луцьку належно вшанували пам'ять померлого Андрія Омельчука.

Нагадаємо, серце учасника бойових дій в зоні проведення операції об’єднаних сил (антитерористичної операції) на сході України Андрія Омельчука перестало битися вчора, 31 травня.

У вівторок, 1 червня, з 18:00 у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору перебуватиме тіло померлого ветерана АТО Андрія Омельчука. У середу, 2 червня, о 12.00 у соборі відбудеться відспівування померлого. Після цього – поховання на цвинтарі у с. Гаразджа.

Сьогодні члени виконавчого комітету Луцької міської ради вирішили за доцільне поховати Омельчука Андрія Ростиславовича на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.