Люди з Гіркої Полонки не мають транспорту, аби заїхати на роботу в Луцьк.

Про це йдеться на сторінці Луцької районної ради.

Депутат Луцької районної ради Ольга Вегера звернулась у запиті до Волинської ОДА та департаменту інфраструктури зі скаргою на

транспортні перевезення у селі Гірка Полонка Боратинської громади.

Гірка Полонка – багатонаселений пункт, чимало мешканців їздять у Луцьк на роботу, возять дітей, але проблема із транспортним сполученням тривалий час не вирішується. Ми в кількох кілометрах від міста, а добратися практично немає чим. Ми вже зверталися в громаду, в район, але вони не мають ніякого впливу на перевізників. Повноваження має облдержадміністрація та департамент інфраструктури. На жаль, вони не радяться з мешканцями і не дослухаються до думки тих, хто безпосередньо користується транспортними послугами. Це дуже наболіле питання для жителів нашої громади. Ми просимо повернути повноваження і громаді, і районній владі впливати на перевізників. В ідеалі – то повернути повноваження проведення тендерів в район, - розповіла депутат Ольга Вегера.

Як відомо, до Гіркої Полонки їздять маршрутки №107 та 107а, однак місцеві мешканці кажуть, що водії недобросовісно ставляться до своєї роботи і часто не доїжджають до кінцевої зупинки, а то й взагалі розвертаються на вулиці Львівська.

Головне фото – ілюстративне.