У понеділок, 14 червня, близько 6-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про ДТП, яка трапилася на проспекті Перемоги в Луцьку. 

Про це пише пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили два транспортні засоби з механічними пошкодженнями. Під час спілкування з учасниками автопригоди, інспектори встановили, що 33-річний водій «Renault Logan» (білого кольору), не врахував дорожньої обстановки, не зайняв відповідне крайнє положення на проїзній частині дороги та намагався здійснити розворот в забороненому місці.

Внаслідок порушення ПДР відбулося зіткнення з автомобілем «Renault Logan» (синього кольору) під керуванням 40-річного чоловіка, який рухався в попутному напрямку. Від зіткнення «Renault Logan» (синього кольору) виїхав на тротуар та пошкодив дорожню огорожу.

На щастя, в ДТП ніхто не травмувався.

На учасників ДТП патрульні склали відповідні адміністративні матеріали. На 33-річного водія – протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), а на 40-річного чоловіка – за ч. 1 ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд) КУпАП.