Патрульні поліцейські на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин зупинили вантажний Daf XF, який перевищив швидкість. З’ясувалося, що водій не отримував посвідчення водія відповідної категорії. Аби уникнути відповідальності, чоловік тицьнув копам 400 гривень. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

У неділю, 13 червня, близько 10-ї години ранку патрульні під час контролю за дотриманням швидкісного режиму на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин) 438 км, виявили порушення ПДР транспортним засобом Daf XF з напівпричепом Bodex Kis.

Поліцейські зупинили вантажний автомобіль та встановили, що 40-річний керманич не має права керування транспортним засобом, адже не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

Під час складання адміністративних матеріалів чоловік з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він поклав у службовий автомобіль 400 гривень.

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції та склали всі необхідні адміністративні матеріали.

За вказаним фактами слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.