Волинські патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та втік з місця події.

Про це пише пресслужба патрульної поліції Волинської області.

У понеділок, 21 червня, патрульним поліцейським надійшло повідомлення про те, що у Луцьку, на вулиці Сурикова, водій, керуючи автомобілем ЗАЗ, здійснив наїзд на огорожу.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори опитали очевидців, які повідомили, що чоловік, який здійснив наїзд в огорожу, пішов у невідомому напрямку. Також громадяни описали вигляд кермувальника.

Встановивши місце реєстрації автомобіля та оглянувши прилеглу територію, водія по орієнтуванню не виявили.

У вівторок, 22 червня, близько 11 години, патрульні виявили водія за місцем проживання. Його доправили на місце ДТП, де 65-річний чоловік визнав, що саме він керував автомобілем. Під час спілкування інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів, що вживав алкоголь вчора після ДТП і сьогодні, оскільки переймався, що розбив автомобіль.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ч.4 ст.130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування) КУпАП.