Волиняни стурбовані тим, що до їхнього села приходить вовки. Також селяни занепокоєні закритим кордоном між Україною та Білоруссю. Майже в кожного місцевого в Білорусі живуть діти і внуки, з якими вони не мають можливості побачитися. 

Про це йдеться на сайті «Шацька селищна рада - об'єднана територіальна громада».

Секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук, провів особистий прийом громадян у селах Пульмо, Залісся і Вільшанка. До спілкування з селянами долучилися староста Оксана Тумік та депутат селищної ради Юрій Положевець.

У Вільшанці місцеві жителі озвучили проблеми відсутності вуличного освітлення, поганого стану дороги в самому населеному пункті та відтинку шляху, що веде до села Пулемець. 

Селяни занепокоєні тим, що вже тривалий час закритий кордон між Україною та Білоруссю. Майже в кожного місцевого в Білорусі живуть діти і внуки, з якими вони не мають можливості побачитися. Богдан Тимошук зазначив, що депутати селищної ради готують з цього питання звернення до вищого керівництва країни, сподіваючись на вирішення проблеми – відкриття пунктів пропуску в Піщі і Пулемці. Люди також стурбовані тим, що близько до села підходять вовки.

Жителі Залісся ставили питання про виплату субсидій, можливість складання на місці заповітів, скаржилися на відсутність у ФАПі медикаментів і нарікали на безвідповідальних односельців і приїжджих, які захаращують сміттям територію поблизу місця тимчасового складування відходів.

Головне фото – ілюстративне.